Tid til oprydning i garagen

Graderne har ikke helt nået det punkt, hvor man ikke kan nyde weekendens fritimer udendørs, og hvem ved, måske skulle de bruges på at rydde op i garagen eller skuret. Det kan nemt være der, hvor man lige kigger væk, og udskyder oprydningen til en anden gang, men hvis man sætter lidt god musik på og tager en kop kaffe med, kan selv oprydning blive en hyggelig aktivitet.

Udstyret skal være på plads

Du har sikker en masse forskelligt udstyr stående lige fra græsslåmaskine, motorsaven til hækkeklipperen. I en oprydning kan vedligeholdelse af sit udstyr godt tilføjes til listen. Man kan tjekke om noget af ens udstyr har rust, mangler en ny klinge eller måske mangler dine benzindrevne redskaber nye tændrør. Alt i tændrør og andre dele dit udstyr kunne mangle kan findes både online eller i byggemarkeder.

Vinterklargøring

Vinteren er ikke langt ude i horisonten, og det kan derfor være en ide at vintersikre ikke kun din garage eller skur, men også din terrasse. Sæt havemøbler der ikke tåler frost ind eller dæk dem til. Hvis du har krukker, som ikke tåler frostgrader heller, så sæt dem også ind i garagen, så de ikke går i stykker hen over vinteren. Derudover kan du sikre om garagen eller skuret er tæt, så der ikke suser kold luft, eller det regner ind, når det mere ustabile vejr begynder at sætte ind.

Organisering

Det kan være en større proces at skulle skabe sig et system på sine ting, specielt i en garage eller et skur, som for mange kan have en tildens til at rode lidt. Men du kan tage ud i for eksempel et byggemarked og købe nogle gennemsigtige bokse. På den måde kan du sortere dine ting og se indholdet i dine bokse. Du kan også putte mærkater på, så du nemmere kan finde dine ting, når du skal bruge dem.